Στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του στην άμυνα απέδωσε την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας που είχε πολλά παράπονα και από τη διαιτησία.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα από τους παίκτες του τονίζοντας πως το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες ενώ εξέφρασε πολλά παράπονα και για τη διαιτησία.

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

Πορεία προς το γήπεδο και την… Stark Arena – Χαμός και πανδαισία από το κόσμο!
Πορεία προς το γήπεδο και την… Stark Arena – Χαμός και πανδαισία από το κόσμο!

«Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι της Euroleague, αρκετά σκληρό. Θεωρώ ότι χάσαμε την συγκέντρωσή μας σε κάποια κρίσιμα σημεία του αγώνα. Είμαστε απογοητευμένοι από κάποια σφυρίγματα. Βγήκαμε από το πλάνο μας, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε εξαιρετικά, συγχαρητήρια για τη νίκη. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι για να δούμε τι πήγε λάθος, κυρίως αμυντικά, και να το βελτιώσουμε.

Η ατμόσφαιρα εδώ είναι θερμή, υποστηρίζει ο κόσμος την ομάδα του, όμως αν πιστεύεις ότι έχεις δυνατή ομάδα, πρέπει να μείνεις στο ματς ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σου. Δεν πρέπει ποτέ να θεωρείς ότι έχεις εύκολο πρόγραμμα. Αν το κάνεις, θα το πληρώσεις. Εμείς νικήσαμε στο Μιλάνο και στο Καζάν, είχαμε εκτός έδρας αγώνα και στο πρωτάθλημά μας. Δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πάντοτε, είναι πολύ νωρίς στη σεζόν για να είμαστε κουρασμένοι σωματικά και πνευματικά».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24