Στην κακή αμυντική βραδιά των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στην ΕΡΤ μετά τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ μ 93-87 επί του Αμαρουσίου.

Ο Ολυμπιακός βελτίωσε το ρεκόρ του στην Basket League σε 16-2 κερδίζοντας δύσκολα το Μαρούσι στο ΣΕΦ με 93-87, παρότι προηγήθηκε ακόμα και με +16 στο δεύτερο μέρος και ετοιμάζεται για το F-8 του Κυπέλλου Ελλάδας (15-18/2) στο Ηράκλειο Κρήτης και τη διεκδίκηση του δεύτερου τίτλου στη σεζόν μετά το Σούπερ Καπ τον Οκτώβριο.

Μετά το ματς έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος απολογήθηκε για την εικόνα των παικτών του, ενώ στάθηκε στην κακή του αμυντική προσέγγιση, αλλά και στην πορεία της ομάδας του τον τελευταίο καιρό.

Οι δηλώσεις του:

“Δε δικαιολογείται η εικόνα μας. Συγχαρητήρια στο Μαρούσι. Έπαιξε καταπλητκικά. Έβαλε μεγάλα σουτ. Έχει να κάνει και με την άμυνά μας που δεν ήταν καθόλου καλή. Απολογούμαι για την εμφάνισή μας. Ο κόσμος θα μπορούσε να κάτσει σπίτι αλλά ήθε και είδε μια ομάδα με απαράδεκτη αμυντική εικόνα. Δεν σκέφτηκε ποτέ το καλοκαίρι πως θα είμασταν τώρα. Ε΄χουν γίνει πάρα πολλά από τότε. Έχουμε πάρει μεγάλες νίκες στην Ευρωλίγκα. Έχουμε πάρει το Σούπερ Καπ. Ετοιμαζόμαστε για το Κύπελλο. Είμαστε ΟΚ για την ώρα”.