Αυτά είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην τηλεδιάσκεψη που έκανε η Ευρωλίγκα, με τον Τζόρντι Μπερτομέου, τους διαιτητές και τους εκπροσώπους των ομάδων.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζει ο πλανήτης, λόγω του κορονοϊού, αλλά και για την ανυπομονησία του ενόψει της νέας σεζόν. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της Euroleague και την τηλεδιάσκεψη που είχε ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, με τον Τζόρντι Μπερτομέου και τους διαιτητές της λίγκας.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν μία περίεργη κατάσταση για όλους. Θέλαμε να συνεχίσουμε κάτι πολύ όμορφο, αλλά δεν ήταν εύκολο. Μου έλειψε το μπάσκετ, μου έλειψε η προπονητική παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι ωραίο.

Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Είμαστε κάπως τυχεροί στον Ολυμπιακό γιατί είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία μικρή προετοιμασία. Είχαμε 7-8 Έλληνες παίκτες και παράλληλα μέσω βίντεο δίναμε το πρόγραμμα και στους ξένους παίκτες μας.

Σε ένα μήνα από τώρα θα είμαστε έτοιμοι. Δεν θα είναι εύκολο διότι για 6 μήνες ουσιαστικά δεν κάναμε κάτι, αλλά υπάρχει έντονη επιθυμία και θα επικρατήσει της αποχής».