Ο Τάκης Μπαλτάκος βρέθηκε στο συνέδριο "Εβδομάδα Αθλητικής Ακεραιότητας" και μίλησε για τα χειραγωγημένα παιχνίδια.

Ο Τάκης Μπαλτάκος βρέθηκε στο συνέδριο “Εβδομάδα Αθλητικής Ακεραιότητας” (Sport Integrity Week – Fighting manipulation in sport competitions}. Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα και ο πρόεδρος της ΕΠΟ πήρε θέση.

«Η χειραγώγηση του αποτελέσματος είναι ένα καρκίνωμα για το ποδόσφαιρο. Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ακεραιότητα των αγώνων. Η καχυποψία αυξάνεται και οι φίλαθλοι πλέον δεν πιστεύουν τίποτα από αυτά που βλέπουν. Είναι απαραίτητο τώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, όλες οι ομοσπονδίες, με την βοήθεια της UEFA και του Συμβουλίου της Ευρώπης, ώστε να περιορίσουμε το φαινόμενο όσο περισσότερο γίνεται. Όμως όλα όσα κάνουμε εδώ, πρέπει να φτάνουν σε ένα αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα είναι η επιβολή ποινής», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Μπαλτάκος, καλωσορίζοντας τις προσκεκλημένες χώρες (εκτός της Ελλάδας είναι οι Κύπρος, Αζερμπαϊτζάν, Τουρκία, Μάλτα, Ρουμανία, Γεωργία και Ισραήλ) και ευχαριστώντας την UEFA για τις μέχρι τώρα προσπάθειες που έχουν γίνει για την πάταξη του φαινομένου των χειραγωγημένων αγώνων»

Παρόντες από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ήταν και ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Ιάκωβος Φιλιππούσης, αλλά και ο integrity officer, Δημήτρης Δαβάκης

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24