Ο προπονητής της Βερόνα Μάρκο Μπαλντινέτι τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του, ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βερόνα, με τον προπονητή της ομάδας αυτής να πραγματοποιεί δηλώσεις και ουσιαστικά να επαινεί την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου.

Ο Μάρκο Μπαλντινέτι τοποθετήθηκε για την εν λόγω αναμέτρηση, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής για το LEN Champions League Ανδρών.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ιταλού κόουτς:

«Είναι ένα παιχνίδι 90% καθοριστικό για εμάς. Ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία την τελευταία αγωνιστική κέρδισε τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ με 10-7. Ένα αποτέλεσμα που δείχνει την δυναμική τους. Αλλά εμείς θα πάμε εκεί (σ.σ. Παπαστράτειο) και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αποτέλεσμα και θα δούμε στο τέλος της καταφέραμε.

Είναι δύσκολα παιχνίδια τα οποία έχουν πολλές παραμέτρους να διαχειριστείς και δεν είναι αποδεκτό το να παίξεις απλός καλά, επειδή μπορεί να υπάρξουν πολλά πράγματα που θα παίξουν ρόλο. Αλλά θα πάμε στην πισίνα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, όπως πάντα».