Μετά το τέλος του ματς, ο Ισπανός προπονητής του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του έμεινε συγκεντρωμένη μέχρι τον τελευταίο πόντο.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ του ΠΑΟΚ στο Ρέντη και έτσι μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση της βαθμολογίας, η οποία δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ της Volleyleague.

Μετά το τέλος του ματς, ο Ισπανός προπονητής του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του έμεινε συγκεντρωμένη μέχρι τον τελευταίο πόντο και έτσι πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά: «Γνωρίζαμε καλά ότι ο ΠΑΟΚ είχε έρθει προετοιμασμένος για να χτυπήσει αυτό το παιχνίδι. Για εμάς είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που παίξαμε σήμερα. Εκτός από το πρώτο σετ, στο οποίο ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ δυνατός στο σερβίς, αλλά ήταν πολύ σημαντικό ο τρόπος που αντιδράσαμε στο τρίτο σετ, όταν ο αντίπαλός μας βρισκόταν μπροστά. Καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι τον τελευταίο πόντο του αγώνα με αποτέλεσμα να κάνουμε αυτή τη μεγάλη νίκη».