Στις δυσκολίες της αναμέτρησης αναφέρθηκε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος σαφώς δήλωσε ότι η ομάδα του μετά το πρώτο σετ έπαιξε κακά όμως επισήμανε και την προσοχή τους στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που έρχονται.

Για τη νίκη επί του Φοίνικα Σύρου, αλλά και το παιχνίδι της Πέμπτης (29/11,) με τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, στο Ρέντη, για το CEV Cup, μίλησε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου υπογράμμισε ότι : «Παίξαμε σε πολύ καλό επίπεδο το πρώτο σετ. Σε όλους τομείς ήμασταν όπως πρέπει. Στη συνέχεια ωστόσο η προσοχή μας περιορίστηκε και η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Η Σύρος έπαιξε καλά στην επίθεση και στο σερβίς και ανέτρεψε την κατάσταση. Όμως και εμείς από την πλευρά μας μετά το 1-2, καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια μέχρι την τελική νίκη. Τώρα έχουμε μπροστά μας τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και θα ξεκινήσουμε από τη Δευτέρα να δουλεύουμε για το παιχνίδι με την ομάδα από τη Λευκορωσία, όπου πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».