Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον άσο της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος θα μείνει στα «πιτς» για τους επόμενους 4-5 μήνες.

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Μπάγερν τοποθετήθηκε για την κατάσταση του Τζαμάλ Μουσιάλα, μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του στον χθεσινοβραδινό αγώνα των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρουν οι πρωταθλητές της Bundesliga: «Οι εξετάσεις από τους γιατρούς της Μπάγερν έδειξαν ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός υπέστη κάταγμα περόνης, αποτέλεσμα της εξάρθρωσης αστραγάλου. Ο 22χρονος πέταξε από το Ορλάντο στο Μόναχο το πρωί της Κυριακής (6/7) και θα υποβληθεί σύντομα σε χειρουργική επέμβαση».

Ολυμπιακός: Δύσκολο του Μίγια, αρκετά τα εμπόδια!
Ολυμπιακός: Δύσκολο του Μίγια, αρκετά τα εμπόδια!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο Μουσιάλα θα λείψει περίπου 4-5 μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους, χωρίς όμως να αποκλείεται το διάστημα της αποχής να είναι ακόμα μεγαλύτερο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24