Μόρλα: «Το ασθενοφόρο άργησε να έρθει για τον Ντιέγκο»

Εγκληματική ηλιθιότητα χαρακτήρισε την αργοπορία του ασθενοφόρου για τον Ντιέγκο Μαραντόνα ο δικηγόρος του εκλιπόντος Ματίας Μόρλα.


Μια σοβαρή καταγγελία έκανε μέσω ανάρτησης στο Twitter ο δικηγόρος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, λέγοντας συγκεκριμένα πως όταν ο θρύλος του ποδοσφαίρου έπαθε την μοιραία ανακοπή καρδιάς που στέρησε την ζωή του, το ασθενοφόρο άργησε να έρθει και να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Ο Μόρλα συγκεκριμένα ανέφερε:

«Σήμερα είναι μέρα πόνου και θλίψης. Νιώθω την απώλεια ενός φίλου, τον οποίο τίμησα με πίστη και υποστήριξη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, είναι ανεξήγητο ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο από μέρος του προσωπικού που ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις. Το ασθενοφόρο έκανε περισσότερη από μισή ώρα να φτάσει και αυτό είναι εγκληματική ηλιθιότητα. Αυτό το γεγονός είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Θα ζητήσω να ερευνηθούν οι συνέπειες ως το τέλος. Όπως μου είπε ο Ντιέγκο: Είσαι ο στρατιώτης μου, λειτούργησε χωρίς έλεος

Για να περιγράψω τον Ντιέγκο αυτή τη στιγμή της βαθιάς θλίψης και πόνου, μπορώ να πω ότι ήταν ένας καλός γιος, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία και ένας ειλικρινής άνθρωπος»

Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ»

Διάβασε επίσης