Ο Γιάννης Μώραλης μετά το τέλος της τεράστιας νίκη του Ολυμπιακού στην Ουγγαρία μίλησε στο thrylos24.gr.

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του στη Βουδαπέστη και με ένα Ποδόσφαιρο το οποίο θύμισε άλλες εποχές και ότι πλέον δηλώνει δυναμικό παρών επικράτησε της Φερεντσβάρος με 0-1, ενώ αν ήταν λίγο πιο εύστοχος ίσως είχαμε και διασυρμό.

Απεσταλμένος στη Βουδαπέστη: Κώστας Σαμοθράκης

Πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στη φάση των «16» του European Conference League, εκεί που πιστεύει ότι αν σταθεί λίγο τυχερός μπορεί να έχει μία καλή πορεία στη διοργάνωση. Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν θα μπορούσαν άνθρωποι της ομάδας να μην μιλήσουν.

Ένας τέτοιος λοιπόν που ταξίδεψε μαζί με την αποστολή είναι και ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος μίλησε στο τέλος της αναμέτρησης αποκλειστικά στο thrylos24.gr και στον απεσταλμένο μας, Κώστα Σαμοθράκη, τόσο για την πρόκριση, όσο και για το τι έχει αλλάξει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στο thrylos24.gr:

«Αυτές οι βραδιές είναι που αγαπήσαμε και αγαπάμε γιατι βλέπουμε έναν Ολυμπιακό που ανεβαίνει. Δεν ειναι μονο ότι πήραμε τη πρόκριση, αλλά ότι βλέπουμε και καλή μπάλα. Πάντα αυτές οι νίκες έχουν ξεχωριστή σημασία στην Ευρώπη. Είναι μία καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, ανάλογα και με την κλήρωση που θα έρθει αύριο (23/02) ο Ολυμπιακός να προχωρήσει ακόμα πιο ψηλά. Σημασία έχει ότι η ομάδα είναι έτσι όπως την θέλει ο κόσμος της και όπως την αγαπήσαμε.»