Στον μεγάλο τελικό του Europe Trophy στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό βρέθηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Μαζί με την οικογένειά του παρακολούθησε το μεγάλο τελικό του Europe Trophy στο πινγκ πονγκ ο Γιάννης Μώραλης, που διεξήχθη την Κυριακή 19 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών του Ολυμπιακού.

Είναι πρώτη φορά που διοργανώνεται στην Ελλάδα ένα τέτοιο αθλητικό event και αυτό κατέστη δυνατό μέσα από τη συνεργασία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και του Δήμου Πειραιά.

Θύρα 7: «Κοκκινίζουμε το ΣΕΦ!»
Θύρα 7: «Κοκκινίζουμε το ΣΕΦ!»

Για το λόγο αυτό ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε σχετικά:

«Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός διοργάνωσε με κεντρικό χορηγό την Cosco αλλά και την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, τον μεγάλο τελικό του Europe Trophy στο Σ.Ε.Φ., το οποίο και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ήταν μια συνεργασία τεσσάρων μερών με άριστο αποτέλεσμα.

Στον Πειραιά προσπαθούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω το πινγκ πονγκ και οι μέχρι σήμερα επιδόσεις, μας γεμίζουν με αισιοδοξία ότι είναι ένα άθλημα το οποίο μπορεί να καλλιεργηθεί στην πόλη μας. Θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, στη Διοίκηση, στον προπονητή και κυρίως στους παίκτες που αγωνίστηκαν».

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24