Ο Θρύλος έχει τη δυνατότητα, όντας ο γίγαντας της Ελλάδος και της Ευρώπης, να φέρνει ονόματα επιπέδου Φιλίποβιτς.

Ο Θρύλος έχει στις τάξεις του τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου, όπως αναδείχθηκε κιόλας επίσημα για φέτος, τον Φίλιπ Φιλίποβιτς! Φυσικά, κάτι τέτοιο αποδεικνύει περίτρανα πως ο παίκτης αποτέλεσε ίσως την κορυφαία μεταγραφή παγκοσμίως για τον Ολυμπιακό μας!

Στις 25 Μαϊου, ο Ερασιτέχνης ανακοίνωνε τη «βόμβα» Φιλίποβιτς. Λίγους μήνες αργότερα, ο Σέρβος αναδεικνύεται για ακόμη μια φορά στην τεράστια καριέρα του, ως ο κορυφαίος παίκτης της χρονιάς. Η σεζόν βρίσκεται στη μέση, ενώ δικαιώνονται οι άνθρωποι του Θρύλου για την υπερπροσπάθεια να τον ντύσουν στα «ερυθρόλευκα».

Βέβαια, δύο άνδρες δικαιώνονται παραπάνω. Ο λόγος για τον Πρόεδρο, Μιχάλη Κουντούρη και τον ΗΓΕΤΗ, Βαγγέλη Μαρινάκη! Με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να μην κρύβει τη λατρεία του για τα τμήματα του Ολυμπιακού, με έμπρακτο τρόπο!

Ήταν επιθυμία του να έρθει ο Φιλίποβιτς στον Πειραιά και έγινε πράξη! Μα φυσικά, ένα κλαμπ όπως είναι ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα και τη δυναμική να «χτυπάει» τέτοιου επιπέδου παίκτες! Καθώς, καλό το οικονομικό κομμάτι, αλλά παίζει ρόλο και το brand name του κάθε συλλόγου.