Όλα όσα είπε ο Λορέντζο Μιτσέλι.

Τη «μάχη» του πρωταθλήματος συνεχίζει, την Τετάρτη (3/5), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Στις 18:00 (YouTube/OSFP TV), τα κορίτσια του Θρύλου υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον δεύτερο τελικό της Volley League, με μοναδικό στόχο το 1-1 στη σειρά.

Ολυμπιακός: Τέλος η Λαμπρούση, πάει… Πανιώνιο!
Ολυμπιακός: Τέλος η Λαμπρούση, πάει… Πανιώνιο!

Ο Λορέντζο Μιτσέλι έκανε το δικό του σχόλιο για το ματς.

Διαβάστε όσα είπε:

«Θέλω να σκεφτόμαστε μόνο τον επόμενο τελικό, τον αυριανό. Το τελευταίο ματς ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στον εαυτό μας, στο παιχνίδι μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ξεκινήσουμε μια νέα μάχη στο γήπεδο.

Η σειρά θα είναι πολύ μεγάλη! Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, στις αθλήτριες μου. Θα προσεγγίσουμε το ματς με τον σωστό τρόπο, ώστε να ισοφαρίσουμε τη σειρά».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24