Οι δηλώσεις του Λορέντζο Μιτσέλι, μετά τη νίκη του Θρύλου κόντρα στη Θέτιδα με 3-0 σετ!

Τα κορίτσια του Θρύλου επικράτησαν με 3-0 σετ (25-14, 25-15, 25-20) της Θέτιδας Βούλας στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», σε μία ώρα και 10 λεπτά, για τον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ της Volley League και έκαναν το 1-0 στη σειρά. Με τέσσερις διψήφιες σε πόντους (Κούμπουρα 18, Μλέινκοβα 13, Φαριόλ 10, Νίζετιχ 10), 58% στην επίθεση (48/83) και 10 μπλοκ, οι «ερυθρόλευκες» έκαμψαν σχετικά εύκολα την αντίσταση των φιλοξενούμενων στο Ρέντη και έτσι, «μπήκαν» με το «δεξί» στην ημιτελική φάση (1-4) του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο (6/4, 19:00), οι Κυπελλούχες Ελλάδας θα δώσουν τον δεύτερο ημιτελικό στην έδρα της Θέτιδας Βούλας, με στόχο το 2-0 στη σειρά και την πρόκριση στους τελικούς της Volley League.

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λορέντζο Μιτσέλι, αναφέροντας πως:

«Είχαμε δύο πολύ καλά σετ, ενώ στο τρίτο χάθηκε λίγο η συγκέντρωση σε κάποιο σημείο. Ωστόσο, βρήκαμε πάλι το ρυθμό μας και κερδίσαμε με 3-0 σετ. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Είμαι ικανοποιημένος από τα κορίτσια. Το Σάββατο, θέλουμε να παίξουμε ακόμη πιο συγκεντρωμένα. Από εμάς εξαρτάται, η Θέτις θα προσπαθήσει να μας πιέσει για να πάμε σε τρίτο ματς, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να κερδίσουμε και εκεί».