Μία ανακοίνωση που το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηριστεί είναι γελοία, έβγαλε η ομάδα του ΠΑΟΚ λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι, ενώ φυσικά καλό θα ήταν αν βλέπουν και κανένα replay γαι΄τι έχουν ξεχάσει τι θα πεί αυτή η λέξη. Τέλος, μήπως θέλετε «εξυγίανση» και εδώ όπως στο βόλεϊ;

Ο ΠΑΟΚ μάλλον θέλει και στο βόλει «εξυγίανση» όπως και στο ποδόσφαιρο, αλλιώς δεν εξηγείτε ο παραλληλισμός του μετά από το γλέντι του Θρύλου.

Ακόμα μία φορά ήρθαν, ξεβρακώθηκαν και απήλθαν από το Ρέντη η ομάδα της βρομιάς και της κλεψιάς. Ήρθαν και φυσικά επειδή δεν άντεξαν το «κάρφωμα» που έφαγαν ψάχνονται ακόμα και σε φάσεις που έχουν ξεκάθαρα άδικο, όπως η τελευταία του 3ου σετ.

Η γελοιότητα σαφώς σε όλο της το μεγαλείο αφού η ανακοίνωση τους μόνο ως τέτοια μπορεί να χαρακτηριστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της γελοιότητας:

«Μιλάτε για αναβάθμιση του αθλήματος….Πως να επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Με πρόεδρο της Λίγκας, ο οποίος χρησιμοποιεί το βόλεϋ για την επαγγελματική του εξέλιξη; Με ομάδες εξαρτημένες από μικρεξυπηρετήσεις του προέδρου; Με διαιτησία, η οποία καθορίζει τα αποτελέσματα αγώνων; Με δικαιοσύνη που βγάζει αποφάσεις με δυο μέτρα και δυο σταθμά; Με όλα αυτά η αναβάθμιση που επιδιώκουμε δεν θα έρθει ποτέ!»