Μηνύσεις και επανάληψη του αγώνα ζητά ο Ολυμπιακός

Η πλευρά των Πειραιωτών είναι πάγια και σαφής.


Η δήλωση του ηγέτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν μόνο η αρχή. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δε θα αφήσει έτσι το ό,τι συνέβη στον Βόλο, για την 16η αγωνιστική της Super League.

Το πρωί της Δευτέρας πρόκειται να κατατεθούν μηνύσεις σε όλη τη διαιτητική ομάδα του αγώνα, με αντίπαλο τον Βόλο, δηλαδή στους Φωτιά, Σάββα, Φίλο, 4ο διαιτητή Φωτιάδη και τους VARίστες Ευαγγέλου και Φωτόπουλο. Ενώ επίσης θα ζητηθεί επανάληψη του αγώνα, κάνοντας λόγο για καταφανέστατη αλλοίωση του αποτελέσματος.

Αναλυτικά, όσα διαρρέουν από τον Ολυμπιακό:

«H αγανάκτηση στους κύκλους του Ολυμπιακού έχει ξεχειλίσει και αύριο θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές στους διαιτητές και σε όλη την εγκληματική οργάνωση που τους περιβάλλει. Επίσης θα ζητηθεί η επανάληψη του αγώνα λόγω της ξεκάθαρα σκοπούμενης αλλοίωσης του αποτελέσματος του.

Τέλος αν δεν γίνουν άμεσες αλλαγές προσώπων που θα εγγυώνται την ακεραιότητα της διοργάνωσης, δεν θα συνεχίσουν να νομιμοποιούν αυτή την φαρσοκωμωδία με την συμμετοχή του Ολυμπιακού».

 

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης