Όλα όσα δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης.

Η Ερμούπολη φιλοξενεί και φέτος το Stoiximan AegeanBall Festival με την παρουσία εκλεκτών υπό την εισήγηση του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έδωσε και αυτός το παρών στη Σύρο ενώ μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV για το νέο του ξεκίνημα με τον Ολυμπιακό:

Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στον Ολυμπιακό. Ήξερα ότι θα γίνει κάποια στιγμή, απλά δεν ήξερα το πότε. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα φέτος το καλοκαίρι. Η πιο επίμονη στιγμή για μένα ήταν όταν έμαθα πως έφυγε ο Σάσα (Βεζένκοφ). Αυτός κι ο Κώστας (Σλούκας) ήταν παίκτες – κλειδιά πέρσι, που έφυγαν. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Ο Φαλ είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος που θα έχω τη δυνατότητα να παίξω μαζί του“.

Για τον τελικό της EuroLeague: “Επίπονη στιγμή κι αυτή. Ήμουν στο σπίτι με φίλους και βλέπαμε το παιχνίδι. Ήταν μια πραγματικά άσχημη στιγμή όταν ο Σέρχιο Γιουλ έβαλε το καλάθι. Έχει βάλει πολλά τέτοια στην καριέρα του, δυστυχώς το ίδιο συνέβη κι απέναντι στον Ολυμπιακό“.