Μία μεγάλη οικογένεια είναι ο Ολυμπιακός και αυτό φάνηκε για ακόμα μία φορά

Μία μεγάλη οικογένεια είναι ο Ολυμπιακός και αυτό φάνηκε για ακόμα μία φορά, μέσα από το μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης της ΠΑΕ, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που τον ήθελαν να ασχολείται με το Μπάσκετ, έδειξε, εμπράκτως, την στήριξή του και στο τμήμα Μπάσκετ, μετά την κακή χρονιά.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έβαλε τέλος στις φήμες που ανέφεραν πως ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το Μπάσκετ του συλλόγου και «πέρασε» ένα πολύ σημαντικό μήνυμα: Αυτό της συσπείρωσης και της στήριξης της ομάδας.

«Επενδύουν εκατομμύρια ευρώ και προσφέρουν πολλά στον Σύλλογο. Εύχομαι σύντομα να οδηγήσουν την ομάδα μας ξανά στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Εμείς είμαστε δίπλα τους. Στηρίζουμε και εκτιμούμε την προσφορά τους. Είναι λογικό να υπάρχουν σε όλα τα σπορ κακές χρονιές. Και είναι λογικό, επίσης, να υπάρχει κριτική. Όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους, όμως αυτοί που διοικούν και πληρώνουν είναι αυτοί που πρέπει να αποφασίζουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας και αδιαίρετος. Και μία μεγάλη οικογένεια…