Όλα δείχνουν πώς ο νεαρός φουνταριστός θα συνεχίσει την καριέρα του στον Θρύλο.

Τη μεταγραφή του Δημήτρη Σκουμπάκη ανακοίνωσε την Τετάρτη το απόγευμα, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος όμως, φέρεται να βρίσκεται και κοντά στην απόκτηση του Κώστα Κάκαρη!

Όλα δείχνουν πώς ο ταλαντούχος φουνταριστός, ο οποίος κατέκτησε πρόσφατα το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, θα συνεχίσει την καριέρα του φορώντας το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Ο πρωταθλητής Ευρώπης λοιπόν, στον Πρωταθλητή Ευρώπης Θρύλο!

Μάλιστα, η διοίκηση του Παλαιού Φαλήρου αποχαιρέτησε τον νεαρό πολίστα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Τίμησε τα χρώματα του ΑΟΠΦ από 8 ετών παιδί και έμαθε τα μυστικά της υδατοσφαίρισης στην ομάδα μας. Ένας αθλητής που ανδρώθηκε προσωπικά και αθλητικά στην ομάδα μας. Η σωστή δουλειά και η προσπάθεια τον οδήγησαν μέχρι την κορυφή της Ευρώπης, στην κατηγορία νέων ανδρών με την εθνική ομάδα.

Ο λόγος για τον Κώστα Κάκαρη, που από σήμερα δεν ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας και πραγματοποιεί ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του. Του ευχόμαστε η μέχρι τώρα πορεία του, να αποτελέσει εφαλτήριο μεγαλύτερων επιτυχιών και διακρίσεων. Κώστα «φτάσε όπου δε μπορείς».