Σε πολλαπλά μεταγραφικά αποκτήματα ετοιμάζονται να χτυπήσουν..με ανακοινώσεις οι ερυθρόλευκοι που πλέον έχουν πάρει φόρα για τα καλά.

Τα τελευταία 24ωρα ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι… χτυπάει παντού στο μεταγραφικό κομμάτι και κάνει τις απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να κλείσει τους παίκτες που θέλει ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Θρύλος δείχνει πραγματικά να κλείνει όποιον θέλει και όχι στα λόγια όπως κάνουν άλλοι…

Μετά τη μεταγραφή του Λαζάρου, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών. Ο λόγος για τον Μολέδο ο οποίος είχε δείξει με τον Παναθηναϊκό ότι μπορεί να ανταποκριθεί και παράλληλα γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο δεύτερος στόπερ είναι ο Ευάγγελου, ο οποίος είναι μόλις 20 ετών και πρόκειται για μια κίνηση για το μέλλον.

Από εκεί και πέρα ο Θρύλος μπήκε… σφήνα στη Βαλένθια και όλα δείχνουν ότι ο μέσος Πρίτσιτς κλείνει στο Λιμάνι! Ο Βόσνιος μέσος ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεν και ενώ όλα έδειχναν ότι θα συνεχίσει στη Βαλένθια ο Θρύλος επανήλθε και είναι κοντά στην απόκτηση του παίκτη!

Οι κινήσεις του Ολυμπιακού συνεχίζονται και ο Γιάννης Φετφατζίδης φαίνεται πως θα φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα! Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει βγει από την ακαδημία του Θρύλου και οι δύο πλευρές φαίνεται ότι είναι κοντά σε συμφωνία για να αγωνιστεί και πάλι στον Ολυμπιακό ο “Φέτφα”!