Μετά από 20 χρόνια έγγαμου βίου, ο Αχιλλέας Μπέος χώρισε από την Ευαγγελία Δαμιανάκη! Να λοιπόν που η ίδια η ζωή τιμωρεί για τις πράξεις! Τιμωρεί και αυτό είναι μία πρώτης τάξη απόδειξη...

Μπορεί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα να θεωρείται απ’ τους «σκληρούς», όμως στη ζωή του είναι ρομαντικός. Φυσικά, μιλάμε για τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος σήμερα δημοσιοποίησε τον χωρισμό του μετά από 20 χρόνια γάμου με την Ευαγγελία Δαμιανάκη.

Εμείς ως Thrylos24.gr μπορεί να διαφωνούμε ως προς τα ποδοσφαιρικά, όμως επειδή ένας χωρισμός πονάει κι αν δεν έχεις ρούβλια δυσκολεύει ακόμα παραπάνω, θα είμαστε δίπλα του.

«Παρελθόν» από τον Ολυμπιακό ο Κρίστιαν Μπέλιτς
«Παρελθόν» από τον Ολυμπιακό ο Κρίστιαν Μπέλιτς

Να τονίσουμε δε ότι έγινε δύο ημέρες μετά τα όργια στον Βόλο! Μάλλον πλέον στενεύουν τα περιθώρια και στην προσωπική του ζωή, μιας και επέλεξε το δρόμο του Σαββίδη και της Εξυγίανσης! Τι να κάνουμε η ζωή η ίδια τιμωρεί, όπως και πράττει! Όλοι εδώ κρινόμαστε και αυτό είναι και ένα είδος απόδειξης.

Δείτε το ποστάρισμα που έκανε ο ίδιος:

«Μετά από 20 χρόνια έγγαμης συμβίωσης με την Ευαγγελία Δαμιανάκη και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλα μήπως κάτι περισωθεί, η ρήξη στη μεταξύ μας σχέση είναι πλέον οριστική και αμετάκλητη, εδώ και αρκετό καιρό.

Και αν το δημοσιοποιώ είναι γιατί πιστεύω ότι σημαντικά ζητήματα που αφορούν ακόμη και την προσωπική ζωή ενός προσώπου, που τέθηκε στην κρίση των συμπολιτών του και τιμήθηκε από αυτούς, πρέπει να γίνονται γνωστά.

Αν και αυτονόητο, οφείλω να υπογραμμίσω ότι παραμένω ψυχή τε και σώματι, με κάθε ικμάδα που έχω, δίπλα στον αγαπημένο μου γιο, Αχιλλέα, το μέλλον του οποίου έχει τον πρώτο ρόλο σε όλες μου τις ενέργειες και αποφάσεις. Και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν και σε καμία να τον πληγώσει με πράξεις ή παραλείψεις.

Σε ό,τι αφορά τα αίτια που οδήγησαν στη διάλυση του γάμου μου με την συγκεκριμένη κυρία μικρή έως ελάχιστη σημασία έχουν. Καθένας θα πάρει αυτό που αξίζει. Ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε να δω καθαρά και να πάρω την σωστή απόφαση. Τόσο εγώ, όσο κι εκείνη θα κριθούμε από την ίδια τη ζωή για την συμπεριφορά μας. Και ίσως κάποια στιγμή και από το παιδί μας. Προσωπικά το εύχομαι…δεν ξέρω για εκείνη….».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Μετά από 20 χρόνια έγγαμης συμβίωσης με την Ευαγγελία Δαμιανάκη και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλα μήπως κάτι…

Gepostet von Αχιλλέας Μπέος am Dienstag, 24. Dezember 2019

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24