Η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα «ματς - φωτιά» για την 6η θέση (14/3, 21:45) και θα παραταχθεί με όλα τα «όπλα» της (Κέρτις Τζέρελς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Τζέιμς Νάναλι).

Η ιταλική ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι είχε παραταχθεί με απουσίες στο πρόσφατο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στη Ρέτζιο Εμίλια, όμως έχει όλους τους παίκτες της διαθέσιμους, για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, πλην του γνωστού προβλήματος με τον Αρτούρας Γκουντάιτις.

Συγκεκριμένα, ο Κέρτις Τζέρελς (6,4π., 1,6ασ.) ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο δεξί γόνατο, ενώ ο Σέρβος σταρ, Νεμάνια Νέντοβιτς (12,2π., 3,3ασ.), ξεκουράστηκε, πήρε «ανάσες» και είναι και πάλι στο 100%.

«Check in» στη δωδεκάδα της Αρμάνι θα κάνει και ο Τζέιμς Νάναλι (14,2π., 3ρ., 2,8ασ.). Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους, αλλά επέστρεψε στο Μιλάνο, προπονήθηκε κανονικά και θα είναι «ετοιμοπόλεμος».

Εκτός, βέβαια, θα είναι ο Λιθουανός Γκουντάιτις, που υπέστη ρήξη χιαστού στο ματς με την Γκραν Κανάρια και δεν υπολογίζεται έτσι κι αλλιώς για το υπόλοιπο της σεζόν.