H Κασίμπασα ενδιαφέρεται για τον Μεριά και ο Τυνήσιος αμυντικός πήρε θέση για τα όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες.

Ο Μεριά μίλησε στην τουρκική ιστοσελίδα «IFM» και αναφέρθηκε για το ενδιαφέρον της Κασίμπασα, αποκαλύπτοντας το ποσό που είναι διατεθειμένη να πληρώσει η Κασίμπασα για την αγορά του:

«Η Κασίμπασα θέλει να με κρατήσει αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον Ολυμπιακό, η Κασίμπασα μπορεί να δώσει μέχρι 3,5 εκατ. ευρώ για εμένα. Αν οι Έλληνες ζητήσουν παραπάνω, η Κασίμπασα δεν θα επιμείνει. Από τη δική μου μεριά, θέλω να μείνω στην Ευρώπη και νομίζω πως έχω βελτιωθεί από τη στιγμή που ήρθα στην Ευρώπη», ανέφερε.

Η Τουρκική ομοσπονδία έσβησε την ανάρτηση «no mercy» και ζήτησε συγγνώμη
Η Τουρκική ομοσπονδία έσβησε την ανάρτηση «no mercy» και ζήτησε συγγνώμη

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.