Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη (1-0) επί της Φερεντσβάρος, αλλά ξεκαθάρισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πρέπει να επαναπαυτούν ενόψει της ρεβάνς.

Με νίκη ξεκίνησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ την πορεία του στον Ολυμπιακό, αφού στο ντεμπούτο του οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν 1-0 την Φερεντσβάρος στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα πλέι οφ του Conference League.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πρέπει να επαναπαυτούν ενόψει της ρεβάνς.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, είπε:

«Θετικό ότι ξεκινάω με νίκες στις ομάδες μου. Στο β’ ημίχρονο βελτιωθήκαμε, κάναμε ευκαιρίες και βάλαμε γκολ. Στο α’ ημίχρονο η Φερεντσβάρος ήταν πολύ καλά τοποθετημένη στο γήπεδο. Ευτυχώς μέσα στο ματς βελτιωνόμασταν πολύ. Στα τελευταία λεπτά ήμασταν καλύτεροι του αντιπάλου. Θετικό ότι ήμασταν καλύτεροι όσο περνούσε η ώρα στο ματς.

Παίζουμε στην αντίπαλη έδρα, είναι πλεονέκτημα για τον αντίπαλο. Αν πιστεύουμε ότι με το 1-0 έχουμε πετύχει κάτι, θα είμαστε γελασμένοι. Θα πρέπει να πάμε να κερδίσουμε εκεί».