Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη από τη Λεωφόρο, ενώ μίλησε και για τις αλλαγές.

Ο Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική της Super League 2025-2026 έφυγε με το «Χ» από τη Λεωφόρο, αλλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε ότι θα μπορούσε τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεντιλίμπαρ:

Για το πώς έζησε το παιχνίδι: «Πραγματικά ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν λάθος δικό μας, μετά ο αντίπαλος έκανε ένα λάθος και το εκμεταλλευτήκαμε εμείς με τον Αγιούμπ. Ήήρθε το γκολ, νομίζω ότι είχαμε πολλές ευκαιρίες προς το τέλος του παιχνιδιού για να πετύχουμε κι άλλο. Όμως επειδή το γκολ μάς ήρθε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, τουλάχιστον είμαστε ευχαριστημένοι, παρότι πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και τους τρεις βαθμούς».

Ο λόγος που δεν παρενέβη το VAR στο χοντρό λάθος του βοηθού πριν το 1-0 της ΑΕΚ (pic)
Ο λόγος που δεν παρενέβη το VAR στο χοντρό λάθος του βοηθού πριν το 1-0 της ΑΕΚ (pic)

Για το ότι ήταν εκνευρισμένος: «Μέχρι και τη φάση του γκολ που δεχτήκαμε ήμουν αρκετά ήρεμος. Στη συνέχεια όμως, καταρχήν για το πώς μπήκε το γκολ, αλλά και για το πόσες ευκαιρίες χάσαμε που θα μπορούσαμε να έχουμε δημιουργήσει πολύ περισσότερο κίνδυνο, κυρίως από τα άκρα και δεν το κάναμε, ήταν κάτι που με εκνεύρισε και με έκανε να σκέφτομαι πως πραγματικά αν ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και τους τρεις βαθμούς».

Για το αν οι αλλαγές του άλλαξαν και την εικόνα του Ολυμπιακού: «Γι’ αυτό υπάρχουν οι αλλαγές και πάντα οι παίκτες που μπαίνουν ως αλλαγή είναι πιο φρέσκοι, πιο ξεκούραστοι. Όμως το παιχνίδι προχωράει, η ομάδα κουράζεται κι ο αντίπαλος κουράζεται κι αυτός που μπαίνει πιο φρέσκος έχει περισσότερες ευκαιρίες να είναι πιο αποδοτικός. Σίγουρα μπήκαν παίκτες οι οποίοι βοήθησαν, κι αυτό με κάνει να σκέφτομαι μήπως έκανα λάθος στον αρχικό σχεδιασμό. Η αλήθεια είναι όμως, πως αν είχαν μπει από την αρχή μπορεί να μην είχαν καταφέρει, αυτό που κατάφεραν στο τέλος».

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.