Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έπειτα από τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 απέναντι στην Καϊράτ στην Αστάνα.

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Θρύλου επί της Αστάνα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην εξαιρετική εικόνα που έδειξαν οι ερυθρόλευκοι και στις ευκαιρίες που δημιούργησαν κάνοντας μια συνολικά καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα πραγματικά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος ήταν καλός αμυντικά, δεν μας επέτρεψε να βάλουμε γκολ. Ήρθε το γκολ μετά, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν επίσης καταιγιστικοί. Μας απείλησαν όμως χωρίς να ανησυχήσουμε.

Ολυμπιακός: Η πιο πρόσφατη πρόγνωση καιρού, την ώρα του ματς
Ολυμπιακός: Η πιο πρόσφατη πρόγνωση καιρού, την ώρα του ματς

Στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει πολλά περισσότερα γκολ, είχαμε τρία δοκάρια. Αλλά στο τέλος όταν βάζεις ένα γκολ και δεν δέχεσαι παίρνεις τους τρεις πόντους».

Για το αν το πιστεύουν περισσότερο πλέον για την πρόκριση: «Είναι πάρα πολύ νωρίς. Θα περάσουν τα Χριστούγεννα, με τη νέα χρονιά θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι, θα ανησυχήσουμε για αυτό λίγο αργότερα». 

Για την εμφάνιση του Μουζακίτη: «Πάντα θέλετε να ξεχωρίζετε κάποιον παίκτη. Δεν το βλέπω έτσι. Ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι από όλη την ομάδα. Από την άμυνα, τους χαφ και τους επιθετικούς, ήταν συνολικά μια καλή εμφάνιση».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.