Οι αλλαγές που επρόκειτο να πραγματοποιήσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην 6η αγωνιστική της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα, ενώ γνώρισαν γενικά την πρώτη τους ήττα σε επίσημη διοργάνωση, κόντρα στην Άρσεναλ, στη 2η αγωνιστική του Champions League με σκορ 2-0. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές σχετικά με το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη.

Οι Πειραιώτες έδωσαν το 100% κόντρα στους Λονδρέζους. Ο Βάσκος Τεχνικός θα δώσει κάποιες «ανάσες» στους παίκτες του μετά την προσπάθεια που κατέβαλαν στο «Emirates Stadium». Υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα βάζουν οι Σιπιόνι και Μουζακίτης για το κέντρο, αλλά και οι Καμπελά και Ταρέμι. Επίσης, ο Ρέτσος είχε κάποιες ενοχλήσεις στην αναμέτρηση του Λονδίνου, όπου τον αφήνουν έξω από το ματς στην Τούμπα. Τη θέση του πολύ πιθανόν να πάρει ο Μπιανκόν.

Ολυμπιακός: Θα προλάβουν τον ΠΑΟΚ οι Γιάρεμτσουκ – Ροντινέι;
Ολυμπιακός: Θα προλάβουν τον ΠΑΟΚ οι Γιάρεμτσουκ – Ροντινέι;

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.