Φοβερές ατάκες είπε ξανά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που μίλησε για όλους και για όλα σε ισπανικό Μέσο!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στην ισπανική «EITB», στο πλαίσιο ενός 50λεπτου ντοκιμαντέρ που παρουσίασε το Μέσο για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:

«Όταν φτάσαμε, όλοι μιλούσαν για τον Ερνέστο: «Ερνέστο, Ερνέστο». Και έλεγα: «Πφφφ». Σιγά-σιγά, πετύχαμε πράγματα (σ.σ. γέλια). Εκείνος έχει πετύχει περισσότερα. Αλλά πλέον δεν τον αναφέρουν τόσο. Τώρα λένε και το δικό μου όνομα (σ.σ. γέλια). Πιστεύω, ότι έκανα καλά που ήρθα εδώ. Και τα αποτελέσματα το λένε κι αυτά. Πήγε πολύ καλά και νιώθω πολύ όμορφα. Οι Έλληνες πάντα περιμένουν να δουν ποιος έρχεται. Πώς είναι αυτός ο άνθρωπος. Είναι καχύποπτοι και ίσως σε κοιτάξουν στραβά. Αλλά αν μπεις σωστά, σου δίνουν τα πάντα. Στον δρόμο, ο κόσμος σε σταματά για μια φωτογραφία. Ξέρεις, ότι συμβαίνει όταν πάνε καλά τα πράγματα.

Ο Ηλιόπουλος πανηγύριζε τίτλο του Θρύλου το 2012
Ο Ηλιόπουλος πανηγύριζε τίτλο του Θρύλου το 2012

Εδώ έχει πολλή κίνηση. Και αυτό δεν είναι εύκολο. Ειδικά για μένα που έρχομαι από το Θαλδίβαρ. Αλλά κατά τ’ άλλα, υπάρχει αρκετή ηρεμία. Ο κόσμος μετακινείται πολύ τα Σαββατοκύριακα, επειδή συνήθως έχει καλό καιρό. Εγώ, πάντως, ζω ήρεμα. Μέχρι το ματς. Πριν από τους αγώνες, μου αρέσει να βγαίνω στο γήπεδο, να δω πώς είναι κ.λπ. Ίσως είναι μόνο 500 άτομα στην εξέδρα, αλλά αρχίζουν να φωνάζουν το όνομά μου και ντρέπομαι (σ.σ. γέλια). Αλλά έτσι είναι αυτοί.

Ενας παίκτης εδώ μου είπε μια μέρα: «Είσαι ο πρώτος προπονητής που ακούω να μιλάς το ίδιο στον βετεράνο και στον νεαρό». Αν είσαι 35, δεν θα σε αντιμετωπίσω καλύτερα απ’ τον 19χρονο. Στο τέλος, θα παίξει όποιος δίνει περισσότερα στην ομάδα. Και πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί τους, με κάθε παίκτη».

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.