Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού (2-0), στάθηκε στην επιθυμία της ομάδας του να κυριαρχεί.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού. Ο προπονητής του Θρύλου, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τόνισε πως η ομάδα του έμεινε πιστή στο πλάνο της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεντιλίμπαρ στην COSMOTE TV:

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Το κανάλι της σημερινής αναμέτρησης
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Το κανάλι της σημερινής αναμέτρησης

Για το τι κρατάει από το ματς: «Στο πρώτο μέρος τα πράγματα ήταν αρκετά ισορροπημένα και ο αντίπαλος μπήκε αρκετά καλά. Είχαμε ωστόσο πολλές ευκαιρίες στις οποίες θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει νωρίτερα, αλλά δεν τα καταφέραμε μέχρι να έρθει το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο δεύτερο μέρος από την αποβολή και μετά τα πράγματα απλοποιήθηκαν. Βάλαμε ένα δεύτερο γκολ, αν και είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα».

Για τη νοοτροπία της ομάδας και εάν είναι ο οδηγός: «Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Αυτό που κρατάμε είναι η επιθυμία να κυριαρχούμε και να μένουμε πιστοί στο πλάνο. Να μπορούμε να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Ο αντίπαλος παίζει πάντα και εμείς θέλουμε να κάνουμε τις ευκαιρίες μας».

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.