Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στους παίκτες του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και περιμένει συγκέντρωση και ένα μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, προετοιμάζεται για μια από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις της σεζόν. Καθώς απόψε (20:30) αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Μετά την εντυπωσιακή του νίκη με 3-0 επί της Μπράγκα για το Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Αλλά και να πάρουν το τρίποντο στο μεγάλο ντέρμπι που θα τους φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, γνωρίζει καλά τη σημασία της αποψινής αναμέτρησης. Κι έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι. Παρά τη σπουδαία νίκη επί της Μπράγκα, ο Μεντιλίμπαρ τόνισε στους παίκτες του πως το αποψινό ματς θα είναι εντελώς διαφορετικό. Τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, άλλωστε, έχουν πάντα ξεχωριστή δυναμική και ένταση. Για τον Ολυμπιακό, η συγκέντρωση και η πειθαρχία είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Βιτόρια: «Ο Ολυμπιακός ξέφυγε αρκετά στο βαθμολογικό κομμάτι, δεν θεωρώ πως υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ μας»
Βιτόρια: «Ο Ολυμπιακός ξέφυγε αρκετά στο βαθμολογικό κομμάτι, δεν θεωρώ πως υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ μας»

Ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να στηριχθεί στην ίδια τακτική που ακολούθησε στο ματς με τη Μπράγκα. Αλλά φυσικά, με τις απαραίτητες προσαρμογές για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αγωνιστεί μπροστά στους φιλάθλους του. Παρά το γεγονός ότι η απόδοση της ομάδας του στον αγώνα της Πέμπτης ήταν εξαιρετική, ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει ότι τα ντέρμπι συχνά κρίνονται στις λεπτομέρειες και προετοιμάζει τους παίκτες του για μια σκληρή αναμέτρηση.

Αναλυτικά τι είπε ο Μεντιλίμπαρ στους ποδοσφαιριστές του:

«Πάμε για νίκη. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι όπου χρειαζόμαστε τη νίκη», σχολίασε σχετικά προς τους παίκτες του για να αναφέρει επίσης πώς «θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση από αυτή με τη Μπράγκα. Ξεχνάμε τον αγώνα με τη Μπράγκα. Να μην έχουμε στο μυαλό μας σε ότι έγινε την Πέμπτη γιατί αυτό θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς».

Αξίζει να σημειωθεί πώς εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό έχουν μείνει οι Τσικίνιο και Γουίλιαν. Στην αποστολή για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι οι: Αναγνωστόπουλος, Κάρμο, Κοστίνια, Ντάνιελ Γκαρθία, Ελ Καμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόι, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μασούρας και Ζέλσον Μαρτίνς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24