Για τη ρεβάνς με τον Θρύλο την Πέμπτη μίλησε ο Σον Ντάις.

Για τη ρεβάνς της Μπέρνλι στην Αγγλία, κόντρα στον Ολυμπιακό, για τα πλέι οφ του Europa League, μίλησε ο Σον Ντάις στο talkSPORT.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της αντιπάλου του Θρύλου, τόνισε: «Δεν έχουμε τον αριθμό των παικτών που θα θέλαμε, διότι δεν βρήκαμε στην αγορά τους παίκτες που θέλαμε. Ξέραμε πως θέλαμε περισσότερους παίκτες, αυτό ήταν ξεκάθαρο. Όμως, δεν έχουμε το ρόστερ για να ανταπεξέλθουμε στις δύο διοργανώσεις! Θα παλέψουμε ωστόσο. Δεν είναι δικαιολογίες αυτά, αλλά η πραγματικότητα.

Υπάρχει το συνεχές μήνυμα πως «είναι πολλά τα παιχνίδια» και η αλήθεια είναι αυτή! Επίσης υπάρχουν και πολλά ταξίδια, αλλά πρέπει να είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι και να ανταπεξέλθουμε. Ωστόσο, το ότι δεν έχουμε αρκετούς παίκτες στο ρόστερ μας κάνει την προσπάθειά μας πιο δύσκολη.

Είναι νέο για εμάς να παίζουμε σε δύο διοργανώσεις και είναι μεγάλη πρόκληση για όλους! Εχουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε ενόψει του μεγάλου αγώνα που έρχεται την Πέμπτη, όμως το θέμα είναι να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση».