Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πάρουν τη νίκη και να συνεχίσουν το σερί τους και αυτό θα κάνουν σήμερα στις 20.15 κόντρα στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος στο Περιστέρι με την ομάδα του ιστορικού πρώην παίκτη τους, με στόχο την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει δείξει από πέρυσι το πόσο δυνατή ομάδα διαθέτει ιδίως από όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ο Σπανούλης, αλλά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις υπερέχουν οι Πειραιώτες.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν και πάλι με απουσίες, όμως έχουν αποδείξει ότι δεν επηρεάζονται από κάτι τέτοιο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λοιπόν στο σημερινό ματς, δεν θα έχει στην διάθεση του τους Γουίλιαμς-Γκος, Μήτρου-Λονγκ, Λαρεντζάκης και Μιλουτίνοφ.

Το Περιστέρι από την πλευρά του θα παλέψει για α διατηρήσει την 3η θέση , ενώ ο Σπανούλης θα έχει στη διάθεση του όλο του το ρόστερ. Αξίζει να σημειωθεί πως, εριστέρι bwin και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι για 67η φορά από την περίοδο 1983-84 όταν διασταυρώθηκαν οι δρόμοι τους στο πλαίσιο της Α’ Εθνικής.