Ο Ολυμπιακός ONEX αντιμετωπίζει εντός έδρας στο Ρέντη την Κηφισιά, για την 15η αγωνιστική της φετινής Volley League.

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Το Σάββατο (14/2) το βράδυ, στις 20:30 (EPT 2 ΣΠΟΡ), οι «ερυθρόλευκοι» του Αντώνη Βουρδέρη αντιμετωπίζουν την Κηφισιά, την οποία υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για το ματς της 15ης αγωνιστικής της Volley League, με στόχο μία ακόμη νίκη.

Ολυμπιακός: Πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με την ΑΕΚ

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.