Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να γεμίσει το «Μ. Μερκούρη» στις 17:30 και να δώσει ώθηση με τη δυνατή του φωνή στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του Θρύλου να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Μεγάλη ημέρα, μία ακόμη, για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Θρύλου διεκδικεί το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της κόντρα στην ΑΕΚ στις 17:30 στο Ρέντη στον 5οτελικό του πρωταθλήματος.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να γεμίσει το «Μελίνα Μερκούρη» και να δώσει ώθηση με τη δυνατή του φωνή στην ομάδα να πάρει τη νίκη και να σηκώσει το τρόπαιο.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ρέντη και θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα για ακόμη μία φορά, στηρίζοντας την αγαπημένη μας ομάδα, για να γράψει μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ένδοξη ιστορία της.

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» θα πρέπει να είναι απόλυτα προσεκτικοί, να μην απαντήσουν σε τυχόν προκλήσεις και μόνο με τη φωνή τους να δώσουν ώθηση στην ομάδα για την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο κόσμος του Θρύλου ξέρει πολύ καλά πως να στηρίζει και να προστατεύει την ομάδα και αυτό αναμένεται να πράξει για ακόμη μία φορά.

Όλοι, λοιπόν στο Ρέντη για να πανηγυρίσουμε ακόμη ένα τρόπαιο του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.

Υπενθυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται, την Τετάρτη (6/6) από το Τμήμα Μελών-Φιλάθλων (10:00-15:00) και από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη «Μ. Μερκούρη» από τις 15:30 μέχρι την ώρα έναρξης.