Με ξεκάθαρη επιδίωξη την 22η συνεχόμενη νίκη η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθλητικό Συκεών (29/4 - 14:00)

Να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την κανονική διάρκεια της Α1 Γυναικών, θέλει ο Ολυμπιακός στο ΔΑΚ Επταπυργίου την απέναντι στον Παναθλητικό ΑΕ Συκεών την Κυριακή (29/04, 14:00), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου θέλει να μπει αήττητη στα πλέι οφ και αναζητά μία ακόμα θετική εμφάνιση και το ροζ φύλλο αγώνα.

Η προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» θα γίνει χωρίς την Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία παρέμεινε στην Αθήνα για συνεχίσει την αποθεραπεία της. Κανονικά την αποστολή ακολούθησε η Στέλλα Καλτσίδου, με την Ελληνίδα φόργουορντ να προπονείται την Παρασκευή και να τίθεται στη διάθεση του Κώστα Μίσσα, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Παναθλητικό αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.