Breaking news

Θα σας ταράξουμε στην… νομιμότητα!

Με «σημαδεμένη τράπουλα» καλύτερα στην Α2!

Με «σημαδεμένη τράπουλα» όχι Α2, αλλά Α15 θα πάμε. «Αντίο» εν ολίγοις είπαμε εμείς στο άθλιο βρωμοσύστημα που κυριεύει και καταστρέφει το Ελληνικό μπάσκετ, ενώ όπως ακούγεται οι Αγγελόπουλοι είναι έτοιμοι να φύγουν και για αυτό τον λόγο θα χτίσουν και γήπεδο! Τελικά ο Τράκης προκαλεί άφθονο γέλιο! Γράφει ο Πάρης Τσιλιώτης...


Ο Ολυμπιακός, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο κόσμος της ομάδας το είπε ξεκάθαρα. #Μexritelous και δεν κάνουμε πίσω. Πολοί βιάστηκαν να πουν ότι κάναμε κινήσεις πανικού, ότι θα κάνουμε κολοτούμπα (αυτό δυστυχώς το κάνει μόνο ο Τράκης και δεν έχει αντίπαλο μάλιστα…), ότι θα πάρουμε ΑΦΜ για να διατηρηθούμε στην Α1, κι όμως, δεν κάναμε τίποτα απ όλα αυτά. Κάποιοι δεν ξέρουν φυσικά τι σημαίνουν οι λέξεις «μπέσα», «ειλικρίνεια», «φιλότιμο» λέξεις που αλήθεια δεν θα τις έχουν δεί κάποιοι ούτε σε αφισοκόλληση.

Το να τηρείς τον λόγο σου είναι μεγάλη μαγκιά. Βλέπετε, όταν κάποιοι βρήκαν έτοιμα λεφτά να ρέουν, δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους δεν μπορούν να καταλάβουν την αξίας μιας λέξης. Ο κ. Μαρινάκης, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ναι έχουν λεφτά όμως δεν έκατσαν πάνω σε αυτά. Δημιουργήθηκαν, αυτά που είχαν τα πολαπλασίασαν και δεν πάτησαν επί πτωμάτων ώστε να περάσει με το έτσι θέλω το δικό τους.

Ο κ. Γιαννακόπουλος τι κάνει; Είπε ξεκάθαρα «εγώ δεν είμαι Βαρδινογιάννης και Αλαφούζος για να κάθονται να με γ@@@ε, αυτό που έκαναν θα το βρουν μπροστά τους…» απευθυνόμενος προς τον κ. Ψαριανό και τον κ. Σχοινά. Είδε κανείς από τότε τους δύο διαιτητές να σφυρίξουν σε παιχνίδι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού; Κανείς! Μιλάει για νόμους και τήρηση νόμων. Θέλω να μου πείτε έναν που τήρησε. Του είπαν απαγορεύεται η είσοδο στα γήπεδα για ένα χρονικό διάστημα ούτε που τον άγγιξαν, το ίδιο πάλι του το ξανά είπαν, σιγά μην ακούσει. Του έβαλαν πρόστιμα. Ε στην Euroleague επειδή έχει «κο, κο, κο, κο» ίσως τα έδωσε, τώρα για την Ελλάδα δεν σας υπόσχομαι.

Α, να μην ξεχάσω το μεγάλο στολίδι του Ελληνικού μπάσκετ. Μα ποιον άλλον φυσικά; Τον κ. Βασιλακόπουλο. Τον ανθρώπου που θα μας θάψει όλους. Έχει περάσει όλα τα ηλικιακά στάδια όμως δεν γίνετε να φύγει και να χαλάσει το χατήρι στον κ. Γιαννακόπουλο. Πρέπει να δίνει κανονικά το παρών. Άλλωστε τι νομίζεται, δεν έχουν αυτοί αναφορά κάθε μέρα; Στρατός κανονικά, λέμε.

Λέγατε ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θα φύγουν. Βγείτε πείτε που πάνε; Πέταξαν λευκή πετσέτα. Που είναι; Γιατί δεν μιλάτε τώρα και λέτε ένα ξερό «αντίο», που ακόμα και αυτό έχετε παραισθήσεις γιατί εμείς είπαμε «αντίο». Μάλιστα επειδή φεύγουν οι Αγγελόπουλοι είπανε να ρίξουν και 70 εκ. ευρώ ώστε να φτιάξουν «νέο» γήπεδο υπερσύγχρονο για την ομάδα μας. Αυτό έτσι επειδή φεύγουν…

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης