Ο Κώστας Μανωλάς ψάχνει σπίτι στη Νάπολη, ενώ μαζί του από τη Ρώμη θα τον ακολουθήσουν οκτώ άτομα.

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός αφήνει τη Ρόμα για τους «παρτενοπέι» και αυτές τις ημέρες ρυθμίζει τις λεπτομέρειες της μετακόμισής του, αν και βρίσκεται στη Νάξο για διακοπές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας Calcio Napoli 24, άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του βρίσκεται στην Νάπολη για να βρει σπίτι.

«Ο Ιωαννίδης τρελαίνεται για το Champions League»
«Ο Ιωαννίδης τρελαίνεται για το Champions League»

Ο Μανωλάς αμφιταλαντεύεται μεταξύ Ποζίλιπο και Ποτσουόλι όσον αφορά το μέρος που θα μείνει.

Το σπίτι θα πρέπει να είναι αρκετά ευρύχωρο αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα τον ακολουθήσουν τουλάχιστον 8 άτομα στην Ιταλία, μεταξύ των οποίων συγγενείς, ένας φυσικοθεραπευτής αλλά και προσωπικός μάγειρας.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.