Me plexiglass πίσω από τον πάγκο του Θρύλου θα διεξαχθεί το ντέρμπι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα διεξαχθεί χωρίς να υπάρχει προστατευτικό δίχτυ και με plexiglass να έχει τοποθετηθεί.
Στο πλαίσιο των εργασιών που έχουν γίνει στο ΟΑΚΑ, έχει τοποθετηθεί ένα plexiglass πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Για… παν ενδεχόμενο, ενώ ορισμένες σειρές στις κερκίδες θα είναι άδειες. Και δεν θα μπορεί να τις προσεγγίσει ο κόσμος.
Όπως και στην πρώτη αναμέτρηση των ομάδων για τη Euroleague, έτσι και τώρα. Δεν θα υπάρχει κάποιο προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο του Θρύλου.
Αυτό συμβαίνει επειδή οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» έχουν μεταφερθεί στην άλλη άκρη του ΟΑΚΑ και έτσι δεν κρίνεται σκόπιμο να υπάρχει. Επιτρέποντας την καλύτερη θέαση προς τον αγωνιστικό χώρο.
Latest News
Παναθηναϊκός: Χωρίς Τουμπά και Πάλμερ Μπράουν αλλά με τον Λαφόν στην Κρήτη
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Οι τρεις διαιτητές του τελικού
Νετζήπογλου: «Ζω το όνειρό μου – Το μυαλό μας είναι στον τίτλο» (vid)
BK-46 – Ολυμπιακός 25-31: Στους «8» της Ευρώπης ο Θρύλος!
Ολυμπιακός: Υπενθύμιση για αναβάθμιση Καρτών
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 1-0: Άνοιξε το σκορ ο Πιρόλα!
Με δεμένο κεφάλι ο Πιρόλα στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (pics)
Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα 0-3: Ήττα για τους ερυθρόλευκους απέναντι στην πρωτοπόρο!
READ MORE