Οι Κίνεφ Κίρισι και Ντιναμό Ουραλότσκα αποκλείστηκαν από τη LEN και η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στο Final – 4 της Euroleague θα αντιμετωπίσει την Ουίπεστ.

Η ουγγρική Ουίπεστ που αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Κίνεφ Κίρισι, παίρνει τη θέση της ρωσικής ομάδας και μάλιστα κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο final-4 της Euroleague.

Στην ίδια διοργάνωση προκρίνεται και η ιταλική Πάντοβα, λόγω του αποκλεισμού της Ντιναμό Ουραλότσκα (εκκρεμούσε το δεύτερο ματς των προημιτελικών), η οποία θα αντιμετωπίσει στον έτερο ημιτελικό την ισπανική Σαμπαντέλ. Το final-4 θα διεξαχθεί το διήμερο 1-2 Απριλίου, σε τόπο που θα αποφασιστεί.

Σε ό,τι αφορά το LEN Trophy, όπου κανονικά συμμετέχουν οι ηττημένοι των τεσσάρων προημιτελικών, δεν μπορεί βεβαίως να διεξαχθεί final-4, αφού απομένουν μόνο δύο ομάδες, ο Εθνικός και η ουγγρική Ντουναουιβάρος. Οπως αποφάσισε η LEN, θα υπάρξει διπλός τελικός, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στις 26 Μαρτίου στην Ουγγαρία και τη ρεβάνς τέσσερις ημέρες αργότερα (30/3) στον Πειραιά.