Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς βγήκε θετικός στον κορονοϊό, ένα γεγονός που προκαλεί ανησυχία στον Ολυμπιακό καθώς ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είναι στην αποστολή της Σερβίας μαζί με τον ''Μίλι''.

Ανησυχία προκαλεί στις τάξεις της Κρίσταλ Πάλας, αλλά και του Ολυμπιακού, η είδηση πως ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Οι ερυθρόλευκοι είναι ανήσυχοι καθώς ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είναι μαζί με τον Μιλιβόγιεβιτς στην αποστολή της Εθνικής Σερβίας για το Nations League.

Να θυμίσουμε πως ο Ραντζέλοβιτς είχε διαγνωστεί ξανά με Covid στο πρόσφατο παρελθόν. Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας των πλάβι αναφέρει:

«Μετά τα προγραμματισμένα τεστ τη Δευτέρα, ύστερα από την άφιξη των ποδοσφαιριστών της εθνικής ομάδας της Σερβίας στη Στάρα Πάζοβα, επιβεβαιώθηκε ότι ο αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας Λούκα Μιλιβόγεβιτς βρέθηκε θετικός στον ιό COVID-19.

Σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες και τα πρωτόκολλα της UEFA ο Μιλιβόγεβιτς αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο και θα μείνει στη Σερβία, σε κατ’ οίκον απομόνωση».