Τη 12αδα του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός με την παρουσία Γκριγκόνις αλλά και του Δημήτρη Αγραβάνη να ξεχωρίζουν.

Λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική της Basket League οι «πράσινοι» έκαναν γνωστή τη 12αδα τους.

Από τις επιλογές του Χρήστου Σερέλη ξεχωρίζει αυτή του Μαρίους Γκριγκόνις που επιστρέφει στη 12αδα του Παναθηναϊκού στις εγχώριες διοργανώσεις μετά και από την αποχώρηση του Άντριους.

Ο Λιθουανός γκαρντ όπως έγινε γνωστό επελέγει αντί του Ματ Τόμας από τον Έλληνα τεχνικό με τον Παναθηναϊκό να πραγματοποιεί έτσι την τελευταία του αλλαγή ενόψει των play-off.

Το παρών θα δώσει και ο Δημήτρης Αγραβάνης στο δεύτερο του ντέρμπι ως αντίπαλος του Ολυμπιακού επιστρέφοντας από μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά η 12αδα των «πρασίνων»:

Νέιτ Γουόλτερς, Πάρις Λι, Λευτέρη Μποχωρίδης, Μάριους Γκριγκόνις, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιώργο Καλαϊτζάκη,Ντουέιν Μπέικον, Λευτέρη Μαντζούκα, Ντέρικ Γουίλιαμς, Δημήτρη Αγραβάνη, Γιώργο Παπαγιάννη, Αρτούρας Γκουντάιτις.