Τις τελευταίες ώρες έχει μπει στο στόχαστρο των πράσινων και μη ΜΜΕ ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να παίρνει θέση μόνο με ένα ποστάρισμα...

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποτελεί τεράστιο μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού και συνεχίζει να έχει την αμέριστη στήριξη της πλειοψηφίας του φίλαθλου κόσμου της ομάδας. Και προφανώς, την ανιδιοτελή και ατελείωτη στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων! Κόντρα σε όλους τους πολέμιους, πάσας κατευθύνσεως…

Αυτό φυσικά θέλησε να το περάσει και προς τα έξω η ΚΑΕ Ολυμπιακός ώστε να μπουν ορισμένοι στη θέση τους…

Κοκκινίζει το Βερολίνο, 4500 Ολυμπιακοί στο Final Four!
Κοκκινίζει το Βερολίνο, 4500 Ολυμπιακοί στο Final Four!

Δείτε την ανάρτηση:

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24