Με «ανεβασμένη» ψυχολογία…

Έτοιμος ο ΘΡΥΛΟΣ να δώσει απαντήσεις με αρχής γενομένης το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ την Πέμπτη το βράδυ.


Στην τελική ευθεία έχουμε μπει, πλέον, για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντουντελάνζ, στο Λουξεμβούργο, την Πέμπτη (25/10). Ο στόχος των «ερυθρολεύκων», λοιπόν, είναι ξεκάθαρος. Ποιος είναι αυτός; Να πάρουν το «διπλό», επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Τη στιγμή όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου να διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Πάμε, ωστόσο, να εστιάσουμε σε έναν διαφορετικό παράγοντα. Αυτόν της ψυχολογίας. Όσον αφορά στην ομάδα του Λουξεμβούργου, θα υποδεχθεί τον Θρύλο με ιδιαίτερα ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς προέρχεται από εντός έδρας νίκη με 4-1 επί της Νίντερκορν, για το πρωτάθλημα.

Αντιθέτως, οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα με 1-0 από τον ΟΦΗ, στην Κρήτη. Ένα αποτέλεσμα που, όπως ήταν λογικό και επόμενο, δεν επέφερε το καλύτερο δυνατό κλίμα στις τάξεις του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Ωστόσο, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έκατσαν και συζήτησαν μεταξύ τους, ανέλυσαν τα λάθη τους και επιθυμούν κόντρα στην Ντουντελάνζ να πραγματοποιήσουν ολικό restart και να της… «σπάσουν» την ψυχολογία, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Κάτι που μένει να φανεί, όμως, και εντός αγωνιστικού χώρου…

Διάβασε επίσης