«Με 40 εκατομμύρια στη Μπράιτον ο Κωστούλας»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μπάμπης Κωστούλας είναι δίχως καμία απολύτως αμφιβολία ένα από τα κορυφαία ταλέντα και για αυτό γίνεται χορός εκατομμυρίων.
Ο Μπάμπης Κωστούλας είναι δίχως καμία απολύτως αμφιβολία ένα από τα κορυφαία ταλέντα τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο και ο Ολυμπιακός είναι αναντίρρητα πάρα πολύ τυχερός, χαρούμενος και ευλογημένος που διαθέτει στις τάξεις του ένα πραγματικά χρυσό παιδί, για χάρη του οποίου οι μεγαλύτεροι σύλλογοι κάνουν ουρά προσπαθώντας να τον αποκτήσουν προσφέροντας στον Θρύλο πάμπολλα εκατομμύρια ευρώ, καθώς έχουν δει σε εκείνον ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο και να είναι άκρως αποδοτικός μετά τη φετινή εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε, τη πρώτη του μάλιστα σε επαγγελματικό επίπεδο ανδρών.
Ακολουθεί αναλυτικά και συγκεκριμένα η νεότερη ενημέρωση της αγγλικής “Athletic“, σύμφωνα με την οποία η Μπράιτον προσφέρει στους Πειραιώτες 40 εκατομμύρια ευρώ συν μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης ούτως ώστε να καταφέρει να τον κάνει δικό της, αποσπώντας τη θετική απάντηση των ερυθρόλευκων που δε πρόκειται να ξεπουλήσουν έτσι εύκολα έναν τόσο σπουδαίο ποδοσφαιριστή, δίχως να πάρουν ως αντάλλαγμα το μεγαλύτερο δυνατό ποσό για να έχουν κέρδος από τις επενδύσεις που κάνουν στις ακαδημίες τους για να είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και να γίνεται όσο καλύτερα δουλειά.
Brighton have bid €40million (£34m; $45.6m) for Olympiacos striker Charalampos Kostoulas.
More from @AndyNaylorBHAFC & @David_Ornstein
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) June 8, 2025