Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Βίκος συναντά τη Φιλαρέτη!Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler –  Ο Βίκος συναντά τη Φιλαρέτη!- Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Βίκος συναντά τη Φιλαρέτη!

 

Ο Θέμης μαθαίνει επιτέλους χαρμόσυνα νέα καθώς τα κτήματα της μονής περνάνε στα χέρια του. Ο Θέμης μάλιστα υπόσχεται στην Φιλαρέτη ότι θα αναλάβει προσωπικά να ξεδιαλύνει την εμπλοκή του Ζαμάνου στο χαμένο της παιδί.

Την ίδια ώρα ο Βίκος παραγγέλνει στον Παράσχο σφαίρες και εκείνος φοβάται ότι θα είναι οι σφαίρες που θα χρησιμοποιήσει να τον σκοτώσει. Στη συνέχεια ζητάει από την Θάλεια να βάλει κοριό στο γραφείο του Καστρινού.

Ο Βίκος όμως θα έχει και άλλες εξελίξεις στην ιστορία του. Αρχικά η Αλεξία προβληματίζεται για πρώτη φορά από τη γιαγιά της για το αν έχει ο Βίκος εμπλοκή στο φόνο της μητέρας της. Εκείνος παγώνει από την ερώτησή της. Δε θέλει να χάσει την κοπέλα από το πλάι του αλλά ούτε και να πάει φυλακή.

Παράλληλα όμως έχει και άλλα μέτωπο ανοιχτά που δεν αφορούν καμία από τις άλλες ιστορίες αλλά το παρελθόν του. Ο Βίκος φτάνει ξανά στο μοναστήρι αποφασισμένος να μιλήσει στη Φιλαρέτη και η συνάντησή τους αναμένεται να συγκλονίσει.
Βάνια… και η εντυπωσιακή παρουσία της…

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Βίκος συναντά τη Φιλαρέτη!

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση της σειράς και το τραγούδι των τίτλων που ερμηνεύει η μοναδική Ελένη Βιτάλη.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

kotsip

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24