Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Πέτρος αποφασίζει να κάνει την απειλή του πράξη!Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler –  Ο Πέτρος αποφασίζει να κάνει την απειλή του πράξη! – Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Πέτρος αποφασίζει να κάνει την απειλή του πράξη!

Η Ελισάβετ του ξεκαθαρίζει ότι έχει πάρει την απόφασή της για το παιδί και σκοπεύει να το μεγαλώσει στο μοναστήρι. Όταν το ακούει αυτός ο Πέτρος, γίνεται έξαλλος και της λέει ότι έχει και ο ίδιος λόγο στο μεγάλωμα του παιδιού.

Εκείνη το αρνείται και φτάνει στο σημείο να την απειλήσει ότι θα κινηθεί νομικά για να της πάρει την επιμέλεια. Η Ελισάβετ πανικοβάλλεται, όμως δεν υποχωρεί κι ο Πέτρος αποφασίζει να κάνει την απειλή του πράξη για αυτό και αναθέτει σε δικηγόρο την υπόθεση ζητώντας να εξασφαλίσει ότι το παιδί του δεν θα γεννηθεί μέσα στο μοναστήρι.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

kotsip

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24