Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Κασσιανή ανακαλύπτει τα οστά του Διακοσάββα!Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler – Η Κασσιανή ανακαλύπτει τα οστά του Διακοσάββα! – Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Κασσιανή ανακαλύπτει τα οστά του Διακοσάββα!

Μπορεί η Κασσιανή το τελευταίο διάστημα να ασχολείται με το ξέφρενο παρελθόν της που κινδυνεύει να βγει στη φόρα και με την τον «ξεσηκωμό» που έχει γίνει στο μοναστήρι, αλλά δεν βγάζει από το μυαλό της την υπόθεση του Διακοσάββα. Φυσικά θα επανέλθει στο θέμα αυτό και θα κάνει τα πάντα για να μάθει την αλήθεια.

Δεν θα αργήσει η στιγμή, που η Κασσιανή θα σκάψει το μνήμα της παλιάς ηγουμένης και μέσα θα βρει το κουτί με τα οστά του Στέλιου Διακοσάββα, τα οποία η Αυξεντία μαζί με την Φιλαρέτη τηςείχαν πει ότι ανήκουν στην αδερφή της Αυξεντίας. Με ένα τεστ DNA θα βγει στο φως όλη η αλήθεια και όπως είχε ορκιστεί η Αυξεντία θα πάρει όλη τη ευθύνη πάνω της.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, ο Λευτέρης αναγκάζεται να κάνει πίσω στους εκβιασμούς της Πολυξένης, η οποία αποφασίζει να χρησιμοποιήσει θεμιτά και αθέμητα μέσα για να πετύχει τον στόχο της.

Μπορεί ο Καστρινός να κατάφερε να πάρει τα κτήματα, όμως ο Λευτέρης σκοπεύει να προσβάλει την απόφαση. Κι αυτό είναι κάτι που χαλάει τα πανούργα σχέδια της Πολυξένης, που έχει βάλει σκοπό να κερδίσει πολλά χρήματα από αυτή την υπόθεση. Έτσι τον απειλεί πως θα αποκαλύψει στον Σαράντο τα πάντα για το δάνειο που είχε πάρει από τον πατέρα του και δεν το ξεχρέωσε
ποτέ. Αυτό είναι κάτι που θα κάνει τον Σαράντο να βάλει και τον Λευτέρη στο κάδρο των υπόπτων για την εξαφάνιση του πατέρα του. Ο Λευτέρης λοιπόν θα αναγκαστεί να υποκύψει και να της δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

kotsip

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24