Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Αλεξία συναντά τη Φιλαρέτη Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler –  Η Αλεξία συναντά τη Φιλαρέτη – Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Αλεξία συναντά τη Φιλαρέτη

Ο Πέτρος μαθαίνει από την Αλεξία ότι ο Βίκος είναι το βιολογικό παιδί της Φιλαρέτης. H Αυξεντία περνάει τις τελευταίες της στιγμές στο μοναστήρι, μετανιωμένη, και ζητάει από την Ελισάβετ να φύγει από το μοναστήρι. Ο Καστρινός, μετά την είδηση ότι ο Βίκος τελικά ζει, δίνει τα χέρια με τη Ζαμάνου και της υπόσχεται ότι θα της φέρει τον Βίκο νεκρό. Ο Φρέντι, όμως, έχει άλλα σχέδια για εκείνον και το δηλητήριο που τον ποτίζει έχει αρχίσει σιγά σιγά να έχει επίδραση στο σώμα του. Ο Καστρινός σωριάζεται μπροστά στα μάτια του Πέτρου.

Το κλίμα είναι πένθιμο στο μοναστήρι, καθώς όλοι ετοιμάζονται για τον αποχαιρετισμό της Αυξεντίας. Η Αλεξία συναντά τη Φιλαρέτη, μα οι συνθήκες δεν της επιτρέπουν να της μιλήσει για τον Βίκο. Ο Καστρινός καταρρέει. Οταν συνέρχεται, αρνείται σθεναρά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τα συμπτώματά του, όμως, είναι πλέον πολύ σοβαρά. Ο Βίκος δίνει εντολή στον Φρέντι να προχωρήσει στη θανατηφόρα, τελική, δόση. Η συνάντηση της Τασούλας με τη Γιάννα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα θα κάνει την πρώτη να συνειδητοποιήσει πως ο Σταυρίνος έχει άλλους λόγους να της ζητά να μην τον περιμένει.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

kotsip

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24