Μαύρο Ρόδο Spoiler: H Αλεξία ανακαλύπτει ένα στοιχείο για τον Βίκο! Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler – H Αλεξία ανακαλύπτει ένα στοιχείο για τον Βίκο! – Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: H Αλεξία ανακαλύπτει ένα στοιχείο για τον Βίκο!

Η Κασσιανή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το πρόβλημα της Αυξέντιας και να της αποσπάσει πληροφορίες σε σχέση με το ΔιάκοΣάββα ενώ η Φιλαρέτη πιέζεται καθώς ο μητροπολίτης ζητάει απαντήσεις.

Survivor Spoiler: Παρουσιάστρια έκπληξη στον Άγιο Δομίνικο
Survivor Spoiler: Παρουσιάστρια έκπληξη στον Άγιο Δομίνικο

Ο Θέμης έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο Λουκάς του κρύβει πραγματα για την Θάλεια ο Βικός έχει αποφασίσει ότι δεν θα αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο ανάμεσα σε αυτόν και την Αλεξία.
Συγχρόνως στα χέρια της Αλέξιας πέφτει ένα στοιχείο που συνδέει το Βικό με την εξαφάνιση της Κυράς. Η ώρα που Λευτέρης μάθαινει αν οι υποψίες για την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ είναι αληθινές φτάνει.

Η Τασούλα δείχνει με καμάρι το δαχτυλίδι της στο χωριό αν και παραμένει επιφυλακτική για τις προθέσεις του Σταυρίνου. Την ίδια στιγμή ο Πέτρος σοκάρεται όταν πετυχαίνει το Βίκο με την Αλεξία στο σπίτι της Κύρας.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24