Μαύρο Ρόδο Spoiler: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ελισάβετ! Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ελισάβετ! – Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ελισάβετ!

Μια περίοδο αρκετά δύσκολη βιώνει η Ελισάβετ, καθώς η ίδια σκέφτεται τον Πέτρο παρά την απόφαση της να επιστρέψει στα εγκόσμια. Η Ελισάβετ συνεχίζει να ζει στο μοναστήρι και προσεύχεται.

Survivor Spoiler: Παρουσιάστρια έκπληξη στον Άγιο Δομίνικο
Survivor Spoiler: Παρουσιάστρια έκπληξη στον Άγιο Δομίνικο

Ωστόσο, η μοναχή αρχίζει να νιώθει μια αδιαθεσία και συνειδητοποιεί ότι αιμορραγεί. Αμέσως, φωνάζει βοήθεια και οι καλόγριες την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Με τα νέα να μην είναι πολύ ευχάριστα αφού υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να χάσει το παιδί. Τότε, ο Λευτέρης αποφασίζει να ειδοποιήσει τον Πέτρο, ο οποίος και θα την επισκεφθεί στον νοσοκομείο.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24